Acasă Actualitate Nicolae Robu, vegheat de șoferul Vasile, neagă faptul că polițiștii locali sunt...

Nicolae Robu, vegheat de șoferul Vasile, neagă faptul că polițiștii locali sunt obligați să îl păzească

1934
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a negat dezvăluirea, publicată de Ziua de Vest, conform căreia polițiștii locali ar fi primit o notă internă de la directorul Dorel Cojan privind înființarea unui echipaj de intervenție, pentru ”asigurarea și sprijinul” acestuia în vizitele sale prin oraș. Mai mult, conform unor surse ale Ziua de Vest, Dorel Cojan le-ar fi ordonat subalternilor ca „dacă este cazul, cerșetorii (de pe traseul edilului – n.r.) să fie duși cu forța chiar prin fața sa, să vadă că suntem acolo și ne facem treaba”.

Robu, fotografiat în repetate rânduri cu escorta de la Poliția Locală pe urma sa, a comentat informația: „Eu nu discut mizerii de nivelul acestora. Sunt publicații specializate în prostii (…) Eu am nevoie? Mă vede tot orașul acesta, oameni buni! Și o spun public: păi eu sunt cu soția, ieșim în fiecare seară la plimbare prin oraș. Asta se întâmplă după ora 9 (21 – n.r.), nu pot mai devreme. Mergem, ne plimbăm prin oraș, stăm la o terasă, ca oricare alții. Nu am nevoie să mă păzească nimeni și nu mă păzește nimeni, să fie foarte limpede! Vin la miezul nopții, de obicei. Iau mașina și vin la miezul nopții. Ce tâmpenii de genul acesta debitați?”.

De la majoritatea plimbărilor de seară (în afara orelor de program) ale primarului cu soția sa nu lipsește însă Vasile Paraschiv, șoferul și garda sa de corp, angajat ca șef de serviciu tocmai la Poliția Locală. Vasile a fost surprins și când o însoțea pe doamna Robu, cu mașina de serviciu, la mall, la cumpărături.

Desigur, și Dorel Cojan, șeful Poliției Locale Timișoara, își face cumpărăturile tot cu mașina de serviciu, plătită tot din banii timișorenilor.

Comentarii

comentarii