Acasă Actualitate Universitatea de Vest Timișoara lansează ECO_VITAL_UVT, în context ecobiopedagogic

Universitatea de Vest Timișoara lansează ECO_VITAL_UVT, în context ecobiopedagogic

1113
DISTRIBUIȚI

Vineri, 29 mai, de la ora 12.00, Universitatea de Vest Timișoara organizează conferința de lansare a proiectului ECO_VITAL_UVT. Calitatea vieții, cu atitudine și leadership, prin caracter, educație, competență și influență.

Proiectul face parte dintr-un program integrat de formare a competențelor și abilităților de viață prin conștientizare și responsabilizare în context ecobiopedagogic.

Proiectul se înscrie în cadrul unui program de formare a competențelor cheie pentru tinerii din școli, licee și universitate, prin activități integrate, iar în viitor își va găsi sustenabilitate prin elevii care vor deveni viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara.

Conferința va avea loc pe Platforma Google-Meet, cu participarea conducerii UVT, a echipei de proiect și a invitaților: elevi, studenți, precum conducerea ISJ Timiș, alături de profesori coordonatori din liceele timișorene participante la proiect: Colegiul Național Bănățean, Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga”, Colegiul Economic „F.S. Nitti”, Liceul Teoretic „William Shakespeare”, Liceul de Arte Plastice Timișoara, Liceul Teoretic  “Grigore Moisil”, Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”, Liceul Teoretic „Bartók Béla”, Liceul Tehnologic de Silvicultură si Agricultură „Casa Verde”, Liceul Teoretic „Dositei Obradovici”.

Echipa de proiect este formată din specialiști în pedagogie și științele educației, fiind coordonată de managerul de proiect, conf. univ. dr. Maria Niculescu, din partea Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic – DPPD – UVT, email: maria.niculescu@e-uvt.ro.

Linkul de participare la conferința online:

Participați cu Google Meet

meet.google.com/sty-pred-kon

Comentarii

comentarii