Acasă Politica USR Timiș și-a anunțat candidații la Consiliul Județean

USR Timiș și-a anunțat candidații la Consiliul Județean

1483
DISTRIBUIȚI

Pe 15 februarie, la Hotel Continental, USR Timiș a anunțat candidatul partidului la președinția Consiliului Județean și primii 12 clasați în urma votului delegaților.

Cristian Moș, președintele USR Timișoara, va fi, astfel, candidatul pentru președinția CJT. Alături de acesta, dintr-o listă inițială de 25 de nominalizați, pe primele 12 poziții au mai fost aleși: Viviana Țecu, Badiu Cătălin, Petre Mihăieș, Alex Cadar, Laura Boldovici, Zoli Nemeth, Sorin Șipoș, Vlad Șendroi, Marius Dumitrescu și Laurențiu Marian.

„Am ales acea echipă care va putea să aducă mai mult plus-valoare în Consiliul Județean Timiș. Sunt oameni care au ales că se implice, pentru a ridica județul Timiș acolo unde îi este locul. Știți vechea zicală «Banatu-i fruncea”, noi vrem să redevină reală”, a declarat Cristian Moș.

Viviana Țecu, clasată pe locul 2 în urma votului intern, îndeamnă electoratul să acorde încredere echipei USR: „Suntem aici pentru voi, vom reforma și performa îi viitoarele administrații”.

Din ce a declarat Moș, speranțele USR-ului la alegerile pentru Consiliul Local sunt „câștigarea a 9 locuri, dar vom da lupte pentru cât mai multe”. Până la alegeri, însă, USR va trebui să negocieze cu colegii de alianță din PLUS, pentru desemnarea listei comune. Moș a mai spus că deja sunt în tratative, promițând că în curând va fi organizat un eveniment în care va fi prezentată lista finală.

Comentarii

comentarii