Acasă Actualitate UVVG Arad comemorează  90 de ani de la trecerea sa în eternitate...

UVVG Arad comemorează  90 de ani de la trecerea sa în eternitate a marelui patriot român Vasile Goldiș

DISTRIBUIȚI

Conducerea Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad împreună cu doamna rector, prof. univ. dr. habil. Coralia Adina Cotoraci organizează o manifestare dedicată marelui patriot român Vasile Goldiș, cu ocazia comemorării a 90 de ani de la trecerea sa în eternitate.

Universitatea noastră alături de Muzeul Memorial Universitar “Vasile Goldiș” din Arad și în colaborare cu Colegiul de Arte “Sabin Drăgoi” din Arad, vă așteaptă să participați la evenimentele de vineri, 9 februarie, după următorul program:

Ora 11:00:

Se va ține slujba de pomenire dedicată lui Vasile Goldiș la 90 de ani de la trecerea în eternitate – Biserica din Campusul Universitar și se vor depune de jerbe de flori pe Aleea Personalităților.

Ora 13:00:

Va avea loc evenimentul dedicat marelui patriot român Vasile Goldiș, comemorând 90 de ani de la trecerea în eternitate.

Programul include:imagini document,  istorică a personalității lui Vasile Goldiș, muzică adecvată momentului și expoziție de carte: volume scrise de Vasile Goldiș / volume scrise despre Vasile Goldiș.

Împreună cu coordonatorul nostru, prof. univ. dr. Marius-Ioan Grec, vă invităm să vă alăturați acestor evenimente speciale dedicate lui Vasile Goldiș, personalitatea căreia i-am dedicat numele universității noastre.

 

 

Comentarii

comentarii