Acasă Actualitate Vaporaşele, din nou plutesc, imaginar, pe Canalul Bega

Vaporaşele, din nou plutesc, imaginar, pe Canalul Bega

1109
DISTRIBUIȚI

Pentru că timişorenii nu mai ştiu când sunt gata să intre în pâine cele 7 vaporaşe şi când sunt oprite, pentru că anunţurile primarului Nicolae Robu în acest sens nu sunt întotdeauna prea sincere, acum avem a vă da o nouă veste bună, anunţată tot de edil. S-a mai făcut un pas şi a apărut în Monitorul oficial publicată hotărârea de guvern prin care a fost înfiinţată Administraţia Canalului Navigabil Bega. Sperăm să nu o fi luat domnul primar şi înaintea Monitorului oficial, aşa cum a făcut cu anunţul favorabil despre hotărârea de guvern, care încă nu fusese aprobată.

“ÎNCĂ UN PAS FĂCUT PE DRUMUL INCREDIBIL DE ANEVOIOS AL DARII ÎN FOLOSIN?A A VAPORA?ELOR! În Monitorul Oficial de ieri, 29.06.2018, a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 451 din 21.06.2018, privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Regiei Autonome “Administraţia Canalului Navigabil Bega” Timiş, sub autoritatea Ministerului Transporturilor. N-a mai rămas decât ca această nouă structură să fie activată, prin popularea posturilor cheie, iar apoi ca angajaţii să genereze Regulamentul de Navigare şi să stabilească signalistica. Şi-apoi, ne vom plimba cu vaporaşele, noi timişorenii şi fără-ndoială, oaspeţii Timişoarei!”, anunţă primarul Nicolae Robu pe pagina sa de facebook.

Chestia este că aceste lucruri vor mai dura cel puţin o lună – două. Cam când vor da ploile, poate vor circula şi vaporaşele.

Comentarii

comentarii