Acasă Actualitate Veste bună pentru şoferi! S-a dat drumul la circulaţie pe Popa Şapcă...

Veste bună pentru şoferi! S-a dat drumul la circulaţie pe Popa Şapcă – Video

1877
DISTRIBUIȚI

Lucrarea nu este încă gata complet, mai este de lucru preţ de câteva săptămâni până când va fi totul şnur, dar de vineri 13 octombrie se poate circula.

”Benzile de trafic auto sunt complet făcute, de la Punctele Cardinale până la Galeria 1 trecând prin noul sens giratoriu. Sunt 4 benzi date în folosinţă, dar chiar în apropierea pasajului, se reduce câte o bandă pe sens, pentru că acestea sunt necesare, ca spaţiu, pentru lucrările de la pereţi (armarea). Astfel, se circulă de la Punctele Cardinale pe 2 benzi pe Popa Şapcă spre Iulius Mall. În sens invers, se circulă de la noul sens giratoriu pe 2 benzi spre Punctele Cardinale.

SURPRIZĂ URIAȘĂ PENTRU TIMIȘORENI: AM DESCHIS NOUL PASAJ POPA ȘAPCĂ!Astăzi, la ora 7.45, am dat drumul la trafic prin noul pasaj Popa Șapcă, pe str. Popa Șapcă și pe tronsonul dintre str. Demetriade și noul sens Giratoriu din zona Iulius Mall-Practiker, al b-dului Antenei. Intrările și ieșirile pe str Popa Șapcă și pe b-dul Antenei sunt pe 4 benzi, dar prin subpasaj, din cele 6 benzi (da, șase benzi are pasajul!), doar 2 -câte una pe sens- sunt circulabile, celelalte fiind necesare pe parcursul lucrărilor care au mai rămas de efectuat, fie ca spațiu de manevră și intervenție, fie ca spațiu de securitate. Mergem înainte, stimați timișoreni! Tot în forță! Dar, greul este în urmă, pt. noi!Dacă apreciați, dați Like!Dacă nu apreciați, postați critici / cârcoteli!În ambele situații, vizualizați și dați Share!

Posted by Nicolae Robu on 13 Octombrie 2017

Atenţie! Este turnat numai primul rând de asfalt, iar în dreptul gurilor de cămine (pentru utilităţi) sunt denivelări, stratul final se toarnă când nu mai este nimic de lucru pe şantier. Asta, ca avertisment, să nu existe comentarii că este luxrarea finalizată şi este cu denivelă!”, a anunţat vineri primarul Nicolae Robu.

Şi la pasajul Jiul lucrările sunt în linie dreaptă, sunt toate cele 5 benzi gata, dar mai trebuie circa o săptămână de vreme bună pentru consolidarea betonului.

Comentarii

comentarii