Acasă Actualitate Viceprimarul Tabără prezintă primele imagini cu proiectul noii baze sportive din zona...

Viceprimarul Tabără prezintă primele imagini cu proiectul noii baze sportive din zona Mircea cel Bătrân

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Cosmin Tabără a prezentat primele imagini randate cu proiectul viitoarei baze sportive din zona Mircea cel Bătrân.

Arena sportivă de pe str. Mircea cel Bătrân va fi refăcută.

”Am semnat astăzi documentele pentru a fi scos la licitație proiectul tehnic și execuția. Este nevoie de infrastructură sportivă în Timișoara! Filmul este realizat de PGA Markers, cei care au întocmit studiul de fezabilitate”, a anunțat Tabără.

Pe locul fostei baze se va ridica una nouă, pe un teren de 8927. conform planului aprobat de consilierii locali, valoarea investiției care va fi realizată este de 6,7 milioane de lei, cu TVA. Va fi amenajat un teren de fotbal cu suprafață sintetică, dar și un teren mai mic pentru practicarea handbalului sau baschetului. Se va ridica o clădire administrativă, cu vestiare, grupuri sanitare, un cabinet medical, birouri, o sală multifuncțională. De asemenea, este prevăzută în proiect o tribună cu 457 de locuri, plus 25 de locuri de parcare.

Totodată, întreaga zonă va benefica de această investiție. Se vor monta bănci și coșuri de gunoi, se va montat un sistem de iluminat și se vor planta mai mulți copaci.

Comentarii

comentarii