Acasă Turism Villa Trevi Resort aduce în Timiș luxul confortabil al Italiei și exuberanța...

Villa Trevi Resort aduce în Timiș luxul confortabil al Italiei și exuberanța Spaniei

DISTRIBUIȚI

Villa Trevi Resort & SPA, din Bazoșul Nou, va fi inaugurată, în 27 aprilie, pentru a aduce în Timiș luxul confortabil al Italiei, exuberanța Spaniei, căldura pastelurilor și energia naturii.

 

Noul resort se ridică la cele mai înalte standarde și prezintă un concpet unic atât prin arhitectura sa deosebită în stil mediteranean, cât și prin amplasarea sa la liziera pădurii, pe un domeniu de 2,5 ha. Aici pot fi organizate cele mai fastuoase evenimente sociale sau ceremonii private în aer liber cu familia și prietenii. Aici există o sală de bal cu dotări de ultimă oră, restaurant de fine dining, SPA și piscină exterioară cu jacuzzi, în cadrul perfect înconjurat de verdele energic al pădurii. La Villa Trevi oricine poate găsi liniște și prospețime, la doar 10 minute de Timișoara. Villa Trevi este un resort de 5* aflat la 18 km de centrul orașului Timișoara și la 15 km de aeroport.
Facilități generale: hotel de 20 de camere, dintre care 3 apartamente și 1 junior suite; restaurant de fine dining, bucătărie internațională (45 de locuri); SPA cu piscină, jacuzzi, saună umedă, saună uscată, cameră de masaj, sală de sport; piscină exterioară cu jacuzzi; grădină cu lacși teren de sport. Facilități evenimente: sală de evenimente de 250 de persoane / 450 standing; cramă pentru evenimente private (38 de locuri) și loc pentru ceremonii private în aer liber.
Așadar, marea deschidere are loc în 27 aprilie 2017, într-o atmosferă extravagantă. Invitații vor fi încântați de un program artistic live cu Marcel Pavel, Trupa Magazin și Roxana Mag.

Comentarii

comentarii