Acasă Actualitate Violeta Varga „Inspectoarea Pisi” – noul inspector școlar de „educație permanentă” din...

Violeta Varga „Inspectoarea Pisi” – noul inspector școlar de „educație permanentă” din Arad (Galerie foto interzisă elevilor!)

10027
DISTRIBUIȚI

Educația arădeană e dusă, începând cu acest an școlar, la un alt nivel. ISJ Arad își face o schimbare totală de look, introducând pe lista de inspectori școlari o persoană mai mult decât interesantă pentru un post cu adevărat important. Din anul școlar 2017-2018, există un inspector școlar nou, de „educație permanentă”! Un inspector care o să asigure educația elevilor în mod… permanent și irevocabil.

Postul este ocupat de nimeni alta decât Violeta Varga, această Miss Congeniality de Arad, care a ocupat în trecut o funcție cu adevărat profundă, anume director adjunct al Centrului Școlar de Educație Incluzivă, unde a venit în sprijinul multor copii cu sufletul ei… mare. Lipsa ei dintre copiii nevoiași a lăsat un gol și mai mare, însă totul pentru o cauză nobilă! De acum, ea o să supravegheze educația tuturor copiilor, încât ne închipuim îndată invidia stârnită printre celelalte orașe ale țării.

În fișa postului, se stipulează că doamna Varga va trebui să asigure un mediu educațional pacifist în rândul elevilor, fără violență, fără droguri, să sprijine şi îndrume viaţa asociativă a elevilor (Consiliul Şcolar al Elevilor, Consiliul Judeţean al Elevilor), să coordoneze activitatea directorilor palatelor şi cluburilor copiilor, să coordoneze programe de perfecţionare pentru cadrele didactice din domeniul educaţiei sau în domeniul specific de activitate, să transmită direcţiilor de specialitate propuneri de îmbunătăţire a activităţii în teritoriu ș.a.m.d., toate de altfel activități pe care credem că le va duce cu mare succes la final, mai ales dat fiind faptul că doamna Varga este de meserie logoped, astfel că are antrenament extrem la pronunțarea corectă a cuvintelor.

Dar ceea ce e poate cel mai importat în atribuțiile funcției de inspector școlar pentru „educație permanentă” e că acesta trebuie să gândească strategia de distribuire a fondurilor materiale și… financiare.

Prin Arad se vorbește că Violeta Varga este iubita fratelui prefectului și că în funcția de inspector școlar să se ocupe cu… ce vrea ea.

De senzație sunt însă fotografiile pe care inspectoarea susținută de PSD Arad, Violeta Varga, le postează pe Facebook.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii