Acasă Cultura Timișorenii sunt invitați la o plimbare muzicală cu tramvaiul turistic al STPT...

Timișorenii sunt invitați la o plimbare muzicală cu tramvaiul turistic al STPT pe acorduri de jazz

DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt invitați la o plimbare muzicală cu tramvaiul turistic al STPT ce străbate orașul de pe Bega, totul pe acorduri de jazz, așa cum s-a mai făcut.

Plecarea va fi de la STPT, de pe bv Dâmbovița din Timișoara. Mașinile de epoca vor pleca din Piața 700 și vă vor aduce la tramvai începând cu orele 18:20, 18:40 și ultima mașina 19:00 către sediul STPT.

”Vino să iei parte la o adevărată călătorie în timp, unde urechile iți vor fi delectate cu un concert live susținut de vocea lui “Frank Sinatra” din Marea Britanie, și anume Mark Randle. Simțurile îți vor fi antrenate printr-o plimbare cu mașinile de epoca puse la dispoziție de către Vintagecar”, îndeamnă organizatorii SLJazzing.

Pe partea gastronomica se va putea savura un meniu prestabilit compus din Starter, Main Dish și Desert, dichisit de către cei de la Homemade Restaurant & More.

Fie că sunteți iubitori de vintage, pasionați de muzica jazz sau pur și simplu un cuplu de îndrăgostiți în căutarea unei experiențe memorabile – cu toții sunteți așteptați vineri și sâmbăta seara, pe 3 și/ sau 4 decembrie orele 19:00, la sediul STPT, de pe bv. Dâmbovița nr. 67 Timișoara.

 

Comentarii

comentarii