Acasă Actualitate Weekend de frumuseţe şi distracţie la Iulius Mall Timişoara

Weekend de frumuseţe şi distracţie la Iulius Mall Timişoara

DISTRIBUIȚI

GoldwellVara este unul dintre cele mai îndrăgite anotimpuri ale anului, în special pentru simbolurile pe care le reprezintă: soare, plajă, vacanţă şi distracţie. Pentru a va putea pregăti corespunzător pentru sezonul estival IuliusMall Timişoara organizează sâmbătă, 16 mai, 2 evenimente care vor oferi premisele pentru petrecerea unei zile de cumpărături perfecte.
Pentru doamnele şi domnişoarele care se pregătesc de vacanţă şi doresc un păr perfect, salonul Breathless vine cu propuneri pentru realizarea şi menţinerea unei coafuri impecabile. Astfel, sămbătă, de la ora 18.00, la demisol (intrarea dinspre B.C.R.) stiliştii Marian Cotoi şi Alina Mihalache, ambasadori ai Goldwell (prima vopsea de păr care se bazează pe un proces fizic nu chimic) şi traineri în hairstyling, împreună cu echipa Breathless, vor prezenta colecţia de vară în hairstyling şi coctailuri de produse cosmetice Tigi pentru păr.
Grecia este destinaţia preferată a românilor pentru vacanţa în străinătate. Multitudinea de atracţii turistice, atmosfera degajată, vremea bună oferă românilor posibilitatea de a se bucura de sejururi de neuitat. Astfel, tot sâmbătă, 16 mai, în Curtea de Onoare, timişorenii vor regăsi un strop din atmosfera grecească. Pe lângă ofertele turistice tentante în ţara lui Homer, agenţia de turism As Tour va aduce şi o parte din tradiţia acesteia. Într-un decor specific, 2 perechi de dansatori greci ne vor încânta cu dansuri tradiţionale pe ritmurile muzicii elene susţinute de cântăreţi veniţi special din Grecia.

Comentarii

comentarii