Acasă Actualitate Ziua Eroilor

Ziua Eroilor

DISTRIBUIȚI

În 28 mai este Ziua Eroilor, zi în care au loc manifestări în memoria celor care s-au jertfit pentru ţară. Manifestări cu ocazia acestei zile vor avea loc şi la Timişoara. La ora 12,15, la Monumentul Ostaşului Român din Parcul Central se va intona imnul de stat, va avea loc slujba de pomenire a eroilor, se vor depune coroane de flori şi va defila garda de onoare.
De la ora 13 – Monumentul Crucificării (în faţa Catedralei) – intonarea imnului de stat, slujba de pomenire a eroilor, depunere de coroane de flori.
Ora 14 – Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 (Calea Lipovei) – intonarea imnului de stat, slujba de pomenire a eroilor, depunere de coroane. Tot de la ora 14, la Monumentul Apărătorii Banatului (Calea Şagului) se va intona imnul de stat, va avea loc slujba de pomenire a eroilor şi se vor depune coroane de flori. Ora 14,20 – Monumentul Eroilor din I şi al II-lea Război Mondial şi Monumentul Eroilor Germani (Calea Lipovei) – intonarea imnului de stat, slujba de pomenire a eroilor, depunere de coroane de flori. Ora 14,40 – Monumentul Eroilor Sârbi şi Sovietici (Calea Lipovei) – intonarea imnului de stat, slujba de pomenire a eroilor, depunere de coroane de flori.

Comentarii

comentarii