Acas─â Actualitate Ziua Eroilor

Ziua Eroilor

621
DISTRIBUIȚI

├Än 28 mai este Ziua Eroilor, zi ├«n care au loc manifest─âri ├«n memoria celor care s-au jertfit pentru ┼úar─â. Manifest─âri cu ocazia acestei zile vor avea loc ┼či la Timi┼čoara. La ora 12,15, la Monumentul Osta┼čului Rom├ón din Parcul Central se va intona imnul de stat, va avea loc slujba de pomenire a eroilor, se vor depune coroane de flori ┼či va defila garda de onoare.
De la ora 13 – Monumentul Crucific─ârii (├«n fa┼úa Catedralei) – intonarea imnului de stat, slujba de pomenire a eroilor, depunere de coroane de flori.
Ora 14 – Monumentul Eroilor Revolu┼úiei din Decembrie 1989 (Calea Lipovei) – intonarea imnului de stat, slujba de pomenire a eroilor, depunere de coroane. Tot de la ora 14, la Monumentul Ap─âr─âtorii Banatului (Calea ┼×agului) se va intona imnul de stat, va avea loc slujba de pomenire a eroilor ┼či se vor depune coroane de flori. Ora 14,20 – Monumentul Eroilor din I ┼či al II-lea R─âzboi Mondial ┼či Monumentul Eroilor Germani (Calea Lipovei) – intonarea imnului de stat, slujba de pomenire a eroilor, depunere de coroane de flori. Ora 14,40 – Monumentul Eroilor S├órbi ┼či Sovietici (Calea Lipovei) – intonarea imnului de stat, slujba de pomenire a eroilor, depunere de coroane de flori.

Comentarii

comentarii