Acasă Administraţie Ziua Protecției Civile 2020 la Aquatim

Ziua Protecției Civile 2020 la Aquatim

583
DISTRIBUIȚI

De ani, Aquatim SA și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Banat” Timiș formează o echipă solidă, nu doar în preajma datei de 28 februarie, când are loc Ziua Protecției Civile, de aceea Aquatim a găzduit o nouă ediție a simpozionului organizat în comun pentru a marca aceste eveniment.

Ca întotdeauna, sufletul, organizatorul și moderatorul evenimentului a fost ing. Ioan-Dorel Mariș, inspector Protecție Civilă din cadrul Compartimentului pentru Situații de Urgență al Aquatim.

Vorbitorii și temele simpozionului din 2020 au fost: slt. Flavius Marocico, slt. Răzvan Zamfira – Adăposturi de protecție civilă, ISU “Banat” al județului Timiș; mr. Irina Vaștag – Managementul stresului post-traumatic, ISU “Banat” al județului Timiș; ing. Robert Șerban – Prezentare de cărți cu tematica protecție civilă semnate de Ionel Velciov,  Aquatim S.A; ing. Ioan Dorel Mariș – Accidentul chimic – modelarea consecințelor în timp real pentru surse fixe sau mobile. Studiu de caz Stația de Tratare Apă „Bega”, Aquatim S.A. Sala Aquatim de ședințe a fost din nou plină, interesul major și ziua una foarte reușită.

La mulți ani Protecției Civile, mulțumim ISU Banat pentru că aveți grijă de noi! -este mesajul Aquatim.

Comentarii

comentarii