Acasă Actualitate Zonă de agrement cu pontoane, foișoare și locuri de joacă pentru copii,...

Zonă de agrement cu pontoane, foișoare și locuri de joacă pentru copii, la ”Pădurice”, lângă Biled

DISTRIBUIȚI

Zona cunoscută aflată sub numele de ”Pădurice”, aflată la marginea comunei Biled, ar urma să fie complet transformat într-o zonă de agrement. Proiectul a fost inclus în programul de Bugetare Participativă, derulat de Consiliul Județean Timiș.

 

Situată la marginea comunei Biled, zona este cunoscută sub denumirea de „Pădurice” și include o zonă de 30.0000 de metri pătrați. Inițiatorul proiectului propune amenajarea luciului de apă cu pontoane, de asemenea se are în vedere montarea de foișoare și de mobilier de gradină, crearea unui loc de joacă pentru copii, precum și a altor spații de agrement.

”Am fost zilele trecute la fața locului, pentru a-mi forma o mai bună idee despre ce se poate face acolo. Este un loc nevalorificat la adevăratul său potențial. De investiție se va bucura foarte multă lume, mai ales că zona propusă spre amenajare se află la doar 30 de minute de mers cu mașina de centrul Timișoarei”, a spus Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.

Conform primelor informații, parcul de lângă Biled va fi structurat pe două zone mari. În primul rând se dorește crearea unui loc adecvat care sa asigure tinerilor și copiilor condiții pentru mișcare în aer liber, în condiții de siguranță. În al doilea rând se dorește amenajarea unor zone care sa fie oaze de liniște și verdeață.

 

Comentarii

comentarii