Acasă Actualitate Zsolt, unul dintre cei mai buni dansatori din Arad, s-a stins la...

Zsolt, unul dintre cei mai buni dansatori din Arad, s-a stins la doar 28 de ani

2438
DISTRIBUIȚI

Zsolt Szakacs, un tânăr arădean de numai 28 de ani, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare: tumoare pe creier. Medicii de la Timișoara nu au mai putut face nimic. Dar nu se pot spune doar atâtea despre o viață atât de tânără, pare nedrept ca cineva să treacă prin această viață și să nu își pună amprenta pe viața altcuiva.

Tânărul Zsolt, sau Jujitzu cum i se spunea în trupa de dans Super Stil din Arad datorită mișcărilor de dans pe care le făcea, era „un suflet de milioane! Era tot timpul cu zâmbetul pe buze, o dată nu l-ai văzut supărat!”, ne-a spus o prietenă de-al lui. „Nici acum nu îmi vine să cred, și știu că de multe ori când moare cineva se vorbește doar de bine despre acea persoană, dar Jujitzu chiar așa era… un suflet de aur, încă sunt în stare de șoc!”.

Acum doi ani, Zsolt își schimba fotografia de profil. Purta o bluză pe care scria „Strength”, ceea ce în limba română înseamnă „putere”. Poate că Zsolt nu a mai avut putere să lupte cu o boală, din care – să recunoaștem – puțini reușesc să își revină. De această putere au nevoie acum familia și cei care l-au cunoscut, prieteni, colegi, care mâine îl vor conduce pe ultimul drum…

 Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii