Acasă Politica Titu Bojin se simte confortabil: va fi curtat şi de stânga, şi...

Titu Bojin se simte confortabil: va fi curtat şi de stânga, şi de dreapta, după alegeri

DISTRIBUIȚI

bojin campanie doiPreşedintele CJT, Titu Bojin, se simte confortabil. Este sigur că UNPR Timiş, – partidul din care face parte, după ce „nu a mai fost bun în PSD”, nefiind iubit de Liviu Dragnea -, va face un scor bun, din două cifre, ceea ce va face ca atât PSD, cât şi PNL să-l curteze pentru a crea majorităţi viitoare, mai ales în CJT. Pentru că Titu Bojin şi-a declarat convingerea că Primăria Timişoarei „va fi câştigată tot de actualul primar, Nicolae Robu. Asta e, trebuie să recunoaştem”.
Titu Bojin se bazează pe faptul că în alegerile locale nu contează vorbele, ci faptele, exemplul, cât de bun gospodar eşti, ce ai făcut, ce le arăţi oamenilor că ai realizat. Şi cum el este cel care a bătut la pas tot judeţul, ani de zile, ştie că „cel puţin 50% dintre PSD-işti mă vor vota. Cei care sunt adevăraţi PSD-işti şi cei care simpatizează PSD”.
Iar, după cum spune Bojin, cei care vor să fie preşedinţi de CJT, trebuie să ştie lucrul acesta. „Despre deputaţi, vorbim de la toamnă încolo”, spune Bojin.
Titu Bojin şi UNPR Timiş se pare că a reuşit ceea ce alţii s-au străduit de mai mult timp, şi anume, să coaguleze STÂNGA politică, adunând toate partidele mici de această orientare politică, PRM declarându-şi susţinerea faţă de candidaţii UNPR săptămâna trecută, iar acum Partidul Social Românesc, dar şi alte două-trei formaţiuni mai mici, care nu s-au putut înscrie în alegeri, pentru că nu au adunat suficiente semnături pentru candidaţi proprii.
Ion Răducanu a avut un mesaj dur pentru PSD. De sus până jos. Pentru că s-a ajuns la o luptă aproape „fratricidă” în judeţul Timiş, unde două partide de stânga au ajuns să fie rivale, cel puţin pe data de 5 iunie, pentru că nu l-au mai dorit pe Titu Bojin candidat la CJT. Răducanu le-a dat deja celor din PSD un avertisment mai dur decât cele 10 porunci pentru primarul Timişoarei.
„Această luptă dintre stânga social-democrată din Timiş trebuie să fie învăţătură de minte pentru PSD şi pentru UNPR, pentru că suntem fraţi în alianţă, şi să nu se mai întâmple niciodată de-a lungul istoriei politice a Timişului, să ne batem două partide de stânga, ca să facem loc dreptei. Este inadmisibil, iar cei care au condus la aceste decizii, din data de 6 iunie trebuie să părăsească postul, dacă stânga nu obţine victoria. Să dea socoteală, de sus până jos”, a spus Ion Răducanu, joi.

Comentarii

comentarii