Acasă Administraţie A fost lansat ordinul de începere a organizării de șantier pentru noua...

A fost lansat ordinul de începere a organizării de șantier pentru noua maternitate a Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Șantierul noii maternități, care va fi ridicată de Consiliul Județean Timiș la Timișoara poate începe. Luni a avut loc predarea amplasamentului către constructor. De asemenea, a fost dat ordinul de începere a organizării de șantier pentru viitoarea maternitate a Spitalului Județean Timișoara. Noua clădire amplasată pe terenul dintre Spitalul Județean și Casa Austria va avea o suprafață utilă de 4.761 metri pătrați.

În cadrul organizării de șantier, în această săptămână, vor fi transplantați un număr de 14 arbori și 5 arbuști, se va împrejmui locația și se vor realiza acțiuni de evitare a producerii și răspândirii prafului, precum și a murdăririi drumurilor.

Pentru menținerea unui ritm alert de lucru, Consiliul Județean Timiș vizează simultan mai multe planuri de acțiune și monitorizează cu atenție progresele înregistrate. Prezent la vizita de lucru, administratorul județului, Marian Vasile a atras atenția tuturor părților implicate asupra nevoii de corelare a eforturilor și de realizare cât mai rapidă a construcției.

”Estimăm începerea lucrărilor de execuție și punerea pietrei de temelie a noii maternității la sfârșitul acestei luni, după aprobarea în plen a devizului general actualizat la faza de Proiect Tehnic și a contribuției proprii CJ Timiș”, au anunțat cei de la CJ Timiș.

 

Comentarii

comentarii