Acasă Administraţie Acoperișuri noi pentru două dintre cele mai mari școli din Timișoara

Acoperișuri noi pentru două dintre cele mai mari școli din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara a reabilitat complet acoperișurile a două licee mari din oraș, care funcționează în clădiri istorice. Investițiile, în valoare de peste 1 milion de lei, de la Liceul W. Shakespeare și Liceul J. L. Calderon, au fost finalizate în această vară și aduc beneficii pe termen lung.

Au fost reabilitate acoperișurile de la clădirile situate în P-ța Romanilor, nr. 13 (Liceul Shakespeare) și pe str. C. Sălceanu, nr. 11 (Liceul Calderon). În cadrul lucrărilor, învelitorile celor două acoperișuri au fost înlocuite, iar jgheaburile și burlanele pentru evacuarea apelor pluviale au fost montate, astfel că apa de ploaie nu mai pătrunde în școală. De asemenea, s-a restabilit integritatea structurală a acoperișului și structura din pod a fost ignifugată.

În această vară, Primăria Timișoara a efectuat, de asemenea, reparații curente la acoperișurile a încă două școli, respectiv Liceul Tehnologic Ferdinand și Liceul Grigore Moisil.

Valoarea contractului pentru Liceul Shakespeare este 450.269,37 lei (TVA inclus), iar firma responsabilă de execuție a fost Restaurotim Construct SRL. Valoarea contractului pentru Liceul Calderon este de 605.778,1 lei (TVA inclus), iar firma responsabilă de proiectare și execuție a fost Asocierea Nedex Grup, lider, și Golotim Global SRL, asociat.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii