Acasă Administraţie Conectare de conducte pe Calea Aradului. Lucrarea de la intersecția străzilor Apateu...

Conectare de conducte pe Calea Aradului. Lucrarea de la intersecția străzilor Apateu și Batania amânată pentru vineri

DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționează că, din cauza vremii nefavorabile, conectarea de conducte la intersecția străzilor Apateu și Batania a fost reprogramată pentru vineri, 1 septembrie, între orele 8-15.

Pe durata lucrărilor se va întrerupe apa pe străzile Batania, Virgiliu, Torac, Câmpului, Apateu, Pindului, Dumbrava Roșie, Bitolia, Țiblesului și Energiei.

De asemenea, joi, 31 august, între orele 8-18, se va executa o conectare de conducte pe Calea Aradului. Lucrările fac parte din „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei la Iulius Mall, în timp ce în zona Aradului presiunea va fi scăzută.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată – este mesajul Aquatim.

 

Comentarii

comentarii