Acasă Actualitate Acuzațiile de deep-fake la adresa lui Nicolae Robu primesc replica PNL Timiș:...

Acuzațiile de deep-fake la adresa lui Nicolae Robu primesc replica PNL Timiș: USR luptă cu conspirații și mafii doar în mintea lor

DISTRIBUIȚI

Acuzat de deep-fake prin realizarea unui filmuleț care ar atenta la imaginea lui Dominic Fritz, Nicolae Robu nu va rămâne fără susținerea partidului pentru care va candida la funcția de prima al orașului. PNL Timiș îi va acorda în continuare susținere și acuză USR de delir și că duce lupte cu adversari imaginari.

Softul despre care USR acuză că e folosit de Robu este doar în mintea lor plină de mafii și conspirații, spun liberalii.

”Într-un nou comunicat delirant al USR se vorbește de busolă morală și despre Rusia și China. USR-iștii ne cer și să ne delimităm de candidatul nostru la Primăria Timișoara, Nicolae Robu, deoarece acesta ar fi atentat la imaginea primarului Timișoarei folosind un soft. Din păcate, cei de la USR ne arată încă o dată că r oi sunt extrem de neștiutori și incompetenți ori sunt plini de rea intenție. Softul despre care vorbesc distinșii USR-iști este doar în mintea lor plină de conspirații și mafii. Acești oameni luptă zi de zi cu inamici imaginari, dar inamicul este doar propaganda de slabă calitate cu care USR-iștii încearcă să mai convingă pe cineva să îi voteze după trei ani de eșecuri și dezamăgiri”, conform PNL Timiș.

De fapt filmulețul prezentat ar demasca minciunile lui Fritz, spun cei de la PNL Timiș.

 

”Așadar, problema USR-iștilor este un cadru insert pe care domnul Nicolae Robu l-a folosit într-un videoclip în care demască minciunile sfruntate lansate în spațiul public după modelul propagandei de tip Goebbels. Este evident pentru orice om cu minim discernământ că vocea de pe acel insert este a domnului Nicolae Robu, fără trucaje și fără intenții ascunse. Introducerea unui cadru cu personajul despre care se vorbește la începutul unui videoclip oferă un detaliu esențial pentru înțelegerea scenei care se derulează. Asta spune teoria montajului de imagine și domnul Robu nu a făcut decât să arate că este un adevărat profesionist, așa cum îl știu timișorenii de mulți ani.”, este răspunsul liberalilor la acuzații.

În continuare, PNL Timiș rămâne alături de candidatul propriu.

”PNL Timiș nu are niciun motiv să se delimiteze de domnul Nicolae Robu. Poate că în loc să ne arate cât de neprofesioniști sunt, USR-iștii ar putea să se delimiteze de toți cei care au adus în spațiul public din Timișoara și din România violența în limbaj, dezinformarea și minciuna, unii dintre ei plătiți generos cu bani publici”, conform PNL Timiș.

 

Comentarii

comentarii