Acasă Politica Adrian Pau, Pro România Timiş: ”Mircea Diaconu va atrage peste 40.000 de...

Adrian Pau, Pro România Timiş: ”Mircea Diaconu va atrage peste 40.000 de voturi în Timiş”

846
DISTRIBUIȚI

Liderul Pro România Timiş, Adrian Pau, estimează că Mircea Diaconu va atrage voturile a cel puţin 40.000 de timişeni, la scrutinul pentru alegerea preşedintelui României. Un rezultat mai mult decât bun, estimează acesta, care va cântări decisiv pentru accederea fostului parlamentar european pentru postul de preşedinte al ţării.

„Acest număr de voturi este un număr foarte bun pentru susţinerea accederii lui Diaconu în turul 2”, a declarat Pau.

Candidatura sa este cea a unui independent, el are echipa sa, în timp ce Pro România şi ALDE, cele două partide aflate în alianţă electorală, îi vor oferi întreg sprijinul tehnic şi logistic, a declarat, la rândul său, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedintele Pro România, prezent, vineri, la Timişoara.

În ceea ce priveşte un candidat pentru primăria Timişoara, Pro România nu a identificat încă un candidat care să reprezinte partidul în lupta cu Nicolae Robu. Se va decide în această iarnă, în urma unui sondaj.

„Nu am identificat candidatul partidului la funcţia de primar al Timişoarei. Avem câteva nume în vizor, vom alege cea mai bună soluţie. în perioada următoare. O vom face în urma unui sondaj, vom anunţa persoana desemnată cel târziu în luna ianuarie sau februarie”, a anunţat Pau.

Comentarii

comentarii