Acasă Sport Alergare pentru sănătate 2021, în Parcul Botanic Timișoara

Alergare pentru sănătate 2021, în Parcul Botanic Timișoara

5140
DISTRIBUIȚI

O nouă alergare pentru sănătate va avea loc, în Parcul Botanic Timișoara, sâmbătă, la ora 12.00, manifestare sportivă socială organizată de celebrul practicant de sporturi extreme Ștefan Cojocneanc.

”Reedităm Alergarea pentru sănătate, deoarece ne-am simțit foarte bine și suntem mai mulți, și care va fi la a III-a ediție din acest an, având loc sâmbătă, 16 ianuarie, ora 12 la foișorul de lângă cișmeaua de apă din Parcul Botanic”, spune Cojocnean.

Obiectivele acțiunii: 1. să inspire oamenii să practice alergarea sau orice fel de sport în mod sistematic și regulat. 2. să inspire oamenii că starea de bine pe care ne-o oferă mișcarea depinde doar de noi dacă dorim să ne simțim mai bine, mai fericiți și să nu mai depindem de alte persoane sau circumstanțe. 3. să învețe cum să alerge, dacă este începător. 4. să ne ne cunoaștem și să ne simțim super într-un colectiv de sportivi amatori și profesioniști.

  1. să învățăm cum să respirăm în timpul alergării și cum sa respiri corect și între exercițiile de încălzire. 6. înveți să te relaxezi și să cunoști puterea mentală nelimitate. 7. înveți elemente de stretching și când le poți face și acasă și la servici. 8. învățăm cât de important este momentul motivațional si motivația în viața fiecăruia ca modalitate de creștere a stării de spirit. 9. poți veni cu copilul tău/copiii tăi pentru a-l/i inspira prin exemplul tău personal ca părinte alături de noi

Atenționare: Luați-vă și haine groase sau haine de rezervă dacă la final ne va fi frig și vom mai dori să mai stăm de vorbă. (la ultima ediție la final ne-a fost rece dar nu voiam sa ne mai despărțim), luați-vă ceai sau alte lichide calde!”, îndeamnă organizatorii.

 

Comentarii

comentarii