Acasă Politica Alina Gorghiu: „Da, domnule Fritz, chiar aveți de ce să mulțumiți Guvernului”

Alina Gorghiu: „Da, domnule Fritz, chiar aveți de ce să mulțumiți Guvernului”

DISTRIBUIȚI

Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș, ține să sublinieze faptul că, deși parlamentarii USR Timiș critică continuu guvernul PNL, Timișoara tot a primit 54 de milioane de lei din fondul de rezervă. Mai multe orașe au primit fonduri pentru sistemele de termoficare, 310 milioane de lei în total, însă Timișoara a primit-o pe cea mai mare, motiv pentru care, consideră Gorghiu, Fritz are pentru ce să fie recunoscător.

„În timp ce USR ne jignește zilnic, iar toți parlamentarii lor de Timiș doar critică, fix acel PNL, de care se tot feresc, a rezolvat temporar  ce ei împreună cu primarul Fritz au fost incapabili să rezolve: problema energiei termice în Timișoara.

Da, domnule Fritz, chiar aveți de ce să mulțumiți Guvernului și premierului Cîțu. Că nu a făcut judecată politică de doi bani, nu a stat pe gânduri când a fost vorba de a ajuta cetățenii Timișoarei. Și, uite-așa, suma primită de la Guvernul PNL va fi utilizată pentru plata energiei termice până la sfârşitul acestui an, astfel încât şcolile, spitalele și oamenii să aibă apă caldă şi căldură”, spune senatoarea Alina Gorghiu.

Vineri, parlamentarii USR Timiș au atacat PNL pentru alianța care se conturează cu PSD pentru formarea unui nou guvern. Florin Cîțu și Klaus Iohannis erau printre țintele acestor atacuri. Alina Gorghiu le răspunde acestora: „P.S.: Stimați colegi de la USR, vă provoc să-l jigniți pe Cîțu și pentru suma de 54 de milioane de lei, cea mai mare sumă alocată pentru căldură din fondul de rezervă al Guvernului”.

Comentarii

comentarii