Acasă Actualitate Amendă de 10.000 de lei pentru firma care a amplasat mesh-ul cu...

Amendă de 10.000 de lei pentru firma care a amplasat mesh-ul cu angajări al IKEA din centrul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

La începutul lunii martie, ca parte a campaniei agresive de găsire de personal pentru magazinul de lângă Timișoara, IKEA și-a amplasat un mesh gigant în Piața Victoriei, pe clădirea Camerei de Comerț. Timișorenii, ambiționați probabil și de controversele privind salariile oferite de producătorul suedez de mobilă, s-au plâns intens de acest lucru.

Ziua de Vest a scris în seara de luni, 6 martie, despre opiniile exprimate de timișoreni pe rețelele de socializare. Marți, am cerut și punctul de vedere al Poliției Locale Timișoara. Se pare că firma care a amplasat mesh-ul a fost amendată încă din 2 martie. Cu nu mai puțin de 10.000 de lei, fiind și obligată să desființeze amplasamentul.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au efectuat verificări încă din data de 02.03.2023 cu privire la meshul amplasat pe o clădire din Piața Victoriei prin care se face publicitate la o firmă care caută personal. A fost întocmit proces-verbal de constatare a contravenției pentru firma de publicitate, conform Legii 185/2013, pentru lipsa avizului de publicitate temporară, fiind stabilită amendă de 10.000 lei și desființarea amplasamentului”, ne-a explicat Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Ar fi de menționat că anunțul celor de la IKEA nu este singurul care a fost amplasat de-a lungul timpului pe schelele clădirilor istorice aflate mai mult sau mai puțin în reabilitare. Printre altele, în ultimele luni, în Piața Victoriei și-au făcut reclamă la propriile seriale inclusiv Netflix și Disney+. Acestea, de altfel, chiar în locul în care acum se promovează compania suedeză.

Comentarii

comentarii