Acasă Administraţie Aquatim oprește apa rece în Timișoara – zona Popa Șapcă –...

Aquatim oprește apa rece în Timișoara – zona Popa Șapcă – în Ciacova, Liebling, Ivanda și Giulvăz

1467
DISTRIBUIȚI

În săptămâna 21-25 august, Aquatim oprește apa rece potabilă în  Timișoara (zona pasaj Popa Șapcă), Ciacova, Liebling, Ivanda și Giulvăz.

Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a explicat că, în această perioadă, sunt planificate mai multe lucrări de mentenanță și modernizare a rețelelor de apă în localitățile din aria de operare a Aquatim.

Programul:

Luni, 21 august, se va întrerupe furnizarea apei reci: în Ciacova, in intervalul orar 10-15, pentru lucrări de reparații (înlocuirea unei vane); în Liebling, între orele 9 și 14, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei; în Timișoara, între orele 9 și 15, pe străzile Popa Șapca, între A. Demetriade și Olimpiadei și la Penitenciarul Timișoara, pentru executarea bransamentului nou de apă al penitenciarului, lucrare cuprinsă în proiectul de modernizare al pasajului Popa Șapcă.

În Ciacova, Giulvăz și Ivanda se vor spăla rețelele de distribuție a apei, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune, după cum urmează: joi, 24 august, între orele 9 și 15, în Ciacova, iar de luni, 21 august, până vineri, 25 august, între orele 8 și 16, în Giulvăz și Ivanda. În zilele și perioadele menționate se va întrerupe furnizarea apei. Spălarea conductelor urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pentru perioadele anunțate, a explicat Vlaicu.

 

 

Comentarii

comentarii