Acasă Actualitate ”Cateringul ca Afacere” la UVT

”Cateringul ca Afacere” la UVT

DISTRIBUIȚI

uvt bunStudenții specializării de Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, anul III, din cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor a Universității de Vest din Timișoara, se vor întâlni miercuri, în cadrul Restaurantului Belvedere al Hotelului Timișoara (sala Viena), pentru a participa la seminarul aplicativ ”Cateringul ca Afacere”.

Cea de-a 10-a ediție, coordonată de conf. univ. dr. Carmen Băbăiță, se dorește a fi una cu totul specială deoarece, pentru prima dată, reunește atât studenți, cât și reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri din domeniul alimentației publice, precum Restaurantul Belvedere al Hotelului Timișoara (5*), Restaurantul Hotelului Reghina Blue (4*), Restaurantul Hotelului Streliția (3*), Restaurantul Hotelului Casa De La Rossa (4*), Restaurantul Pensiunii Nora (3*), care au asistat și coordonat cele 6 echipe de studenți (aproximativ 80 de studenți) în arta cateringului. Cu siguranță, competiția dintre echipele mixte va fi una foarte strânsă și demnă de urmărit. Invitații speciali vor fi din rândul cadrelor didactice ale facultății, studenții din anii I, II, III ECTS (licență) și I, II masterat (Administrarea Afacerilor în Turism și Industria Ospitalității), precum și invitați din mediul de afaceri.

Comentarii

comentarii