Acasă Cultura Concurs de creativitate și atelier handmade pentru copii, la Teatrul Maghiar

Concurs de creativitate și atelier handmade pentru copii, la Teatrul Maghiar

DISTRIBUIȚI
Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara anunță un concurs de creație inspirat de spectacolul „Copiii Mamei Badu”, intitulat Împreună cu mama.
 
În realizarea lucrărilor cu dimensiunea de până la A4, se poate folosi orice tehnică. Copiii de 4-11 ani pot participa la concurs indiferent dacă au văzut sau nu spectacolul „Copiii Mamei Badu”. Fiecare candidat poate trimite o singură lucrare. 
 
Concursul este deschis pentru trei grupe de vârstă: 4-6, 7-9, 10-11 ani.
 
Tema este la alegere, propunem câteva idei: cum îmi petrec timpul cu mama, cum mă iubește mama, ce am învățat de la mama, ce surpriză vreau să îi fac mamei, dragostea mamei.
Termen limită: 25 aprilie, ora 18.00. Lucrările trebuie să aibă scris clar numele copilului și pot fi lăsate la casieria de pe strada Alba Iulia nr. 2, introduse în cutia poștală din fața teatrului, sau trimise prin poștă pe adresa teatrului: str. Alba Iulia, nr. 2 300077 Timișoara (vor fi evaluate doar lucrările primite până la data-limită).
 
Lucrările vor fi evaluate de un juriu format din trei membri, iar primele trei lucrări considerate cele mai bune din fiecare categorie vor fi premiate cu o diplomă și un cadou.
 
Festivitatea de premiere și vernisajul vor avea loc în 27 aprilie, de la ora 15.00, în foaierul teatrului, unde vor fi expuse lucrările câștigătorilor. După eveniment va fi organizat un atelier pentru copii sub 11 ani, care sunt invitați să participe la crearea unui obiect legat de spectacol – atelierul handmade va fi condusă de Ana-Maria Pataki. De la 18.00, în 27 aprilie, invităm toți copiii la spectacolul „Copiii Mamei Badu”, pentru care este nevoie de bilet achiziționat în prealabil (10 lei pentru copii).
 
„Copiii Mamei Badu”, regia Varsányi Péter, este un spectacol cu marionete despre iubirea altruistă, despre sacrificiul de sine și despre întrebarea: cum să iubești bine. Acest spectacol nonverbal este recomandat pentru publicul cu vârsta peste 5 ani.
 
Cei trei câștigători din fiecare categorie vor fi anunțați pe pagina de Facebook a teatrului în prima duminică din luna mai – Ziua Mamei.

Comentarii

comentarii