Acasă Administraţie Consiliul Judeţean Timiş vrea pista de biciclete de pe malul Begăi, dar...

Consiliul Judeţean Timiş vrea pista de biciclete de pe malul Begăi, dar în anumite condiţii

549
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş, admite că instituţia pe care o conduce este interesată de pista de biciclete a celor de la Apele Române, dar nu în orice condiţii. Subiectul a (re)devenit interesant după ce primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat că doreşte să preia respectiva pistă.

Nu doresc transformarea pistei în subiect politic, insistă Călin Dobra, care spune că oricum CJT e mai îndreptăţită să preia respectiva investiţie.

„Observ că pista a devenit un subiect, că primăria vrea să intervină, chiar dacă nu are atribuţii. Nu aş vrea ca acest subiect să devină unul politic. Este un proiect unde CJT a fost partener, nu vreau să fie subiect de campanie. Interes există, dar nu înainte de a ştii ce înseamnă, va trebui să reinvestim în pistă, pentru că nu e în stare bună. Suntem în continuare într-un proiect cu partenerii din Serbia, cu realizarea unui punct de trecere a frontierei, atât pe apă, cât şi pe pistă. Cjt are atribuiţii aici”, spune Călin Dobra.

Când ar putea lua consiliul judeţean decizia legată de pistă? „Când Apele Române va pune la dispoziţia noastră toată documentaţia solicitată vom lua decizia corectă. Sunt anumite responsabilităţi acolo, legate de proprietatea zonei unde e pista. Proprietar e statul român prin Ministerul Apelor, ei nu pot transfera administrarea, au avut administrare pe cinci ani de zile, cât a fost proiectul. Când primesc hârtiile iau decizia. Suntem deschişi la o colaborare şi cu Primăria Timişoara,

Comentarii

comentarii