Acasă Actualitate Corpul academic al UVVG Arad își exprimă regretul pentru evenimentele în care...

Corpul academic al UVVG Arad își exprimă regretul pentru evenimentele în care un tânăr și-a pierdut viața

DISTRIBUIȚI

Corpul academic al UVVG Arad reacționează după crima care a îngrozit Aradul. Doi studenți marocani, de 20 și 21 de ani, au fost arestați preventiv, acuzați că au ucis un tânăr tunisian, care le închiriase un apartament în Arad. Cei doi marocani studiază medicina în cadrul universității, iar tunisianul era absolvent al aceleiași universități. Suspecţii au filmat crima cu un telefon mobil.

”Corpul academic al Universității de Vest “Vasile Goldiș” Arad își exprimă regretul pentru evenimentele recente, în care un tânăr și-a pierdut viața în condiții tragice.

Cu privire la persoanele în cauză, vă asigurăm că vom colabora cu autoritățile și vom acorda sprijin  pentru bunul mers al anchetei.

Totodată, vă aducem la cunoștință că toate persoanele care studiază la universitatea noastră trec printr-un proces de screening, în conformitate cu cerințele și limitele legii, și orice activitate sau comportament care contravine normelor sociale este raportat, deîndată, organelor competente.

În ceea ce privește persoanele care ar putea fi afectate de cele întâmplate, U.V.V.G. Arad le va oferi, dacă se solicită, consiliere psihologică gratuită.

Nu în ultimul rând, transmitem condoleanțe familiei îndoliate”, tranmite UVVG Arad.

Comentarii

comentarii