Acasă National Cristian Ghinea, propus pentru Ministerul Fondurilor Europene

Cristian Ghinea, propus pentru Ministerul Fondurilor Europene

DISTRIBUIȚI

Cristian Ghinea, consilier de stat pe afaceri europene, la cancelaria premierului, este propunerea pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene

, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.
Cristian Ghinea ar urma să preia Ministerul Fondurilor Europene după ce Aura Răducu şi-a dat demisia luni, la solicitarea premierului Dacian Cioloş, care este nemuţumit de activitatea instituţiei.
Propunerea ar urma să fie înaintată preşedintelui Klaus Iohannis.
“(…) având în vedere nemulţumirile domnului prim-ministru legate de obiectivele pe termen scurt privind activitatea mea, la cererea domniei sale, îmi depun demisia din funcţia de ministru al fondurilor europene. Regret că nu am avut şansa de a duce la bun sfârşit acţiunile propusem, dar ramân un susţinător al politicii de coeziune, al principiilor europene şi al utilizării cât mai eficiente şi profesioniste a fondurilor europene pentru dezvoltarea economică şi socială a ţării”, preciza Aura Răducu.
Răducu este al doilea ministru care părăseşte guvernul tehnocat, după ministrul Muncii, Ana Costea. Şi la Ministerul Muncii a fost numit unul dintre consilierii premierului, Dragoş Pîslaru.

 

Comentarii

comentarii