Acas─â National Cristian Ghinea, propus pentru Ministerul Fondurilor Europene

Cristian Ghinea, propus pentru Ministerul Fondurilor Europene

1479
DISTRIBUIȚI

Cristian Ghinea, consilier de stat pe afaceri europene, la cancelaria premierului, este propunerea pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene

, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.
Cristian Ghinea ar urma s─â preia Ministerul Fondurilor Europene dup─â ce Aura R─âducu ┼či-a dat demisia luni, la solicitarea premierului Dacian Ciolo┼č, care este nemu┼úumit de activitatea institu┼úiei.
Propunerea ar urma s─â fie ├«naintat─â pre┼čedintelui Klaus Iohannis.
“(…) av├ónd ├«n vedere nemul┼úumirile domnului prim-ministru legate de obiectivele pe termen scurt privind activitatea mea, la cererea domniei sale, ├«mi depun demisia din func┼úia de ministru al fondurilor europene. Regret c─â nu am avut ┼čansa de a duce la bun sf├ór┼čit ac┼úiunile propusem, dar ram├ón un sus┼úin─âtor al politicii de coeziune, al principiilor europene ┼či al utiliz─ârii c├ót mai eficiente ┼či profesioniste a fondurilor europene pentru dezvoltarea economic─â ┼či social─â a ┼ú─ârii”, preciza Aura R─âducu.
R─âducu este al doilea ministru care p─âr─âse┼čte guvernul tehnocat, dup─â ministrul Muncii, Ana Costea. ┼×i la Ministerul Muncii a fost numit unul dintre consilierii premierului, Drago┼č P├«slaru.

 

Comentarii

comentarii