Acasă Sport Dan Vârtosu sprijină sportul în școlile din Giroc! Demonstrație de Kempo, la...

Dan Vârtosu sprijină sportul în școlile din Giroc! Demonstrație de Kempo, la școala din Chișoda 

DISTRIBUIȚI

Primăria și Consiliul Local Giroc și Clubul Sportiv Giroc – Chișoda au organizat ediția a doua a Săptămânii Sportului  Girocean, în perioada 2 – 5 noiembrie.

Dintre multitudinea de manifestări sportive desfășurate în cele două localități ale comunei, duminică 5 noiembrie, a avut loc în sala de sport a Școlii Gimnaziale Chișoda, o demonstrație antrenament în comun cu copii și părinți în vederea promovării  artelor marțiale de contact și anume “Kempo “.

Manifestarea sportivă a avut loc sub îndrumarea antrenorului Raul Bar cu implicarea autorităților locale care susțin sportul, mișcarea și sănătatea în comună Giroc.

“Scopul este a aduce în viața micilor giroceni o ramură sportivă, Kempo, cu multe beneficii importante pentru organism autoeducare, disciplină, autoapărare și a menține corpul mintea și spiritul tânăr indiferent de trecerea timpului.

În fiecare an se ține acest eveniment. Eu, ca antrenor, vreau să scot Kempo în evidență în rândul copiilor din Giroc -Chișoda și am susținerea primărie și a domnului viceprimar, cu atribuții de primar, Dan Virtosu.

Înscrierile și antrenamentele sunt gratuite pentru copii din Giroc și Chișoda”, a explicat Raul Bar, antrenor de Kempo, în cadrul Clubului Sportiv Giroc Chișoda.

Dintre evenimentele organizate amintim: turneu de fotbal, turneu de minihandbal, turneu de șah, turneu de handbal juniori masculin, cross, turneu de tenis de masă pentru copii și juniori, miniturneu de baschet și demonstrație de karate.

 

Comentarii

comentarii