Acasă Politica Dăncilă a adus succes pentru PSD în Timiş: Peste 30.000 de semnături...

Dăncilă a adus succes pentru PSD în Timiş: Peste 30.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii, adunate în judeţ

1102
DISTRIBUIȚI

PSD Timiş a obţinut un succes peste aşteptări în privinţa adunării de semnături pentru susţinerea candidatura Vioricăi Dăncila la funcţia de preşedinte a României. Partidul estima că va aduna în cel mai vestic judeţ al ţării un număr de 20.000 de asemenea semnături, iar la dosarul de candidatură au fost trimise la final peste 30.000.

„S-a depus la Biroul Electoral Central dosarul de candidatură pentru Viorica Dăncilă în vederea candidaturii la funcţia de preşedinte al României. La nivelul PSD Timiş au fost adunate şi depuse peste 30.000 de semnături. Este un număr care mă bucură, nu pot decât să mulţumesc cetăţenilor că şi-au exprimat încrederea în partid şi în Viorica Dăncilă. Pe lângă că ne-am atins targetul, pe noi ne responsabilizează această încredere. Am demonstrat că PSD este un partid serios, că îşi respectă promisiunile către oameni. Numărul de de semnături acordate arată că oamenii înţeleg cine îi susţine şi cine lucrează la bunăstarea lor”, a declarat Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş. „Peste tot, în toate localităţile s-au strâns. Unele localităţi şi-au depăşit estimările iniţiale, altele nu, vom lua în discuţie la următoarea şedinţă situaţia existentă. Timişoara nu şi-a atins targetul, va trebu să se intervină, să vedem ce trebuie făcut. Aproximativ 45% dintre semnăturile pe care ni le-am propus trebuiau să vină de la Timişoara”, a mai declarat Dobra.

Dăncilă vine în campanie în Timiş, era programată o asemenea vizită chiar în acest sfârşit de săptămână, dar a fost contramandată, primul ministru urmând să plece în vizită în SUA. Totuşi, în octombrie vine în Timiş, garantează Dobra.

Comentarii

comentarii