Acasă Cultura Daria Hupov, Helion Timișoara, premiată de Societatea Regală de Televiziune din Marea...

Daria Hupov, Helion Timișoara, premiată de Societatea Regală de Televiziune din Marea Britanie

282
DISTRIBUIȚI

Vineri, 29 martie, începând cu ora 17.00, în sala Orizont a Uniunii Scriitorilor din România, filiala Timișoara, din Piața Sfântu Gheorghe nr. 3, etaj I, va avea loc o nouă manifestare importantă a Clubului de anticipație Helion al Casei de cultură a municipiului Timișoara.

Cu acest prilej, scriitorul Darius Hupov va avea o expunere provocatoare ce va incita vii discuții: Finanțele, un maraton al speranței. De asemenea, cu acest prilej vor avea loc înscrieri de noi membri în clubul Helion.

Președintele clubului Helion, Lucian Vasile Szabo, va fi prezent la BookFest Timișoara, joi 4 aprilie 2019, la ora 16:30, unde va lansa volumului „Perspective în analiza fenomenului media”, editura Universității de Vest, coordonator Adina Baya, alături de profesorul Marcel Toader.

Mai amintim că Daria Hupov, membră Helion Timișoara, a câștigat premiul pentru Sunet, acordat de Societatea Regală de Televiziune din Marea Britanie, pentru producțiile studențești din East. Royal Television Society este o organizație de educație britanică, cea mai veche societate de televiziune din lume.

 

 

 

Comentarii

comentarii