Acasă Actualitate Degustarea cârnaţilor bănățeni 2022, sub semnul strângerii de fonduri pentru refugiații din...

Degustarea cârnaţilor bănățeni 2022, sub semnul strângerii de fonduri pentru refugiații din Ucraina

DISTRIBUIȚI

Worschtkoschtprob – Degustarea Cârnaților Bănățeni 2022 va avea loc, la căminul cultural Lenauheim din județul Timiș, joi 10 martie, începând cu ora 10.

Manifestarea culinară va avea și un caracter caritabil și va sta sub semnul strângerii de fonduri pentru cetatenii refugiati din Ucraina.

Banater Zeitung, Primăria Lenauheim, Forumul Democrat al Germanilor din Banat, HOG Lenauheim și Asociația FunkForum organizează Degustarea Cârnaților Bănățeni – Worschtkoschtprob 2022. Concursul pentru cel mai bun cârnat va avea loc la căminul cultural Lenauheim, joi 10 martie 2022, începând cu ora 10.

Pentru a participa la concurs trebuie să aduceți o probă pentru concurs, constând în 50-60cm de cârnat, joi 10 martie 2022, între orele 08.30 – 10.30.  Participanții pot aduce mai multe probe, din diferite tipuri de cârnați.

De asemenea, participanții la degustarea cârnaților pot aduce spre prezentare, într-un stand, atât cârnați producție proprie dar și alte preparate.

Degustarea cârnaţilor bănăţeni – „Worschkoschtprob”, sărbătoare cu o tradiţie de câteva decenii pentru minoritatea germană din Banat, şi nu numai.

 

Comentarii

comentarii