Acasă Eveniment Detalii înfiorătoare din ancheta gemenilor din Sânnicolau Mare acuzați că au violat...

Detalii înfiorătoare din ancheta gemenilor din Sânnicolau Mare acuzați că au violat mai mulți copii

DISTRIBUIȚI

Ancheta în cazul fraților gemeni acuzați că au violat copii, fiii unui avocat din Sânnicolau Mare, scoate la iveală noi detalii înfiorătoare. Frații, împreună cu iubita unuia dintre ei, se află în arest de câteva luni, iar acum au fost trimiși într-un prim dosar în judecată.

Gemenii Calapis și complicea lor au fost aduși  în față procurorilor DIICOT Timișoara pentru a fi audiați în noul dosar, de pornografie infantilă. Anchetatorii spun că cei trei și-au filmat orgiile sexuale, respectiv că au înregistrat video umilința și batjocura la care i-au supus pe copii.

În urmă percheziției au fost găsite, în telefoanele lor, mai multe imagini cu agresiunile asupra minorilor.

Până în prezent, cei 3 au fost deja trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara pentru viol în formă continuată, act sexual cu minori, agresiune sexuală, corupere sexuală, rele tratamente aplicate minorului și șantaj.

Șocant este, de asemenea, și faptul că la cumplitele fapte a participat și iubita unui dintre ei. Fata avea în îngrijire doi copii, pe care i-a abuzat împreună cu prietenul ei. Mai mult, ei l-au chemat și pe cel de-al doilea frate să participe la orori.

Anchetatorii au reușit să identifice șase victime, copii cu vârstele între 7 și 15 ani. Este însă posibil că numărul victimelor să fie mult mai mare.

Procurorii DIICOT i-au dus în față judecătorilor, marți, care au decis că cei 3 să fie arestați. Aceștia erau oricum deja în Arestul IPJ Timiș de câteva luni.

Cei doi gemeni au avut prima dată probleme cu legea în 2013. Pe atunci aveau 21 de ani și erau studenți la Drept. Una dintre victime a fost fiica unui angajat MAI, în vârstă de 9 ani, care a fost fotografiată în ipostaze indecente, chiar în locuința familiei, unde cei doi au reușit să intre. Au urmat percheziții, iar în calculatoarele gemenilor, anchetatorii au găsit mai multe poze indecente cu minore.

Mai mult de atât, tatăl lor este cel care a încercat în tot acest timp să-i apere și a adus în fața instanței inclusiv adeverințe prin care să convingă instanța că băieții săi sunt „buni creștini”.

Sursa: REALITATEA.NET

Comentarii

comentarii