Acasă Actualitate Doar 30 de pacienţi cu COVID-19 mai sunt internaţi în spitale din...

Doar 30 de pacienţi cu COVID-19 mai sunt internaţi în spitale din Timiș, patru fiind în secţiile ATI

DISTRIBUIȚI

Doar 30 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 mai sunt internaţi în spitalele din judeţul Timiş. Dintre aceştia, patru se află în secţiile ATI. Rata de infectare este 0,37 la mie. 

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, luni, în secţiile ATI mai sunt internaţi doar patru pacienţi cu COVID-19. Astfel, la Spitalul Municipal Timişoara sunt internaţi doi pacienţi, iar la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”, respectiv la Spitalul Municipal Lugoj, câte un pacient.

În secţiile non-ATI sunt internaţi 8 pacienţi la Spitalul Clinic Municipal – Clinica de Dermatologie. Câte 5 pacienţi sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, Spitalul Militar Timişoara şi Spitalul de Psihiatrie Gătaia. Câte un pacient cu COVID-19 este internat la Spitalul Judeţean Timişoara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara şi la Spitalul Municipal Lugoj.

Potrivit raportării de luni, în Timiş, rata de infectare cu coronavirus este de 0,37 la mie.

 Autorităţile au anunţat  că, în ultimele 24 de ore, în Timiş, au fost raportate 12 noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, după efectuarea a 507 teste, din care 337 de teste rapide, şi niciun deces.

Comentarii

comentarii