Acasă Actualitate Doctoriță infectată cu COVID-19, la maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal Timișoara

Doctoriță infectată cu COVID-19, la maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal Timișoara

10268
DISTRIBUIȚI

Problemele de la Maternitatea Odobescu, din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, par să nu se mai sfârşească. Asta după ce mai mulţi medici şi personal sanitar au fost testaţi pentru COVID-19.

Iată că, în chiar prima zi de Paşte, o doctoriţă a fost confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus. Medicul a fost internat la Spitalul de boli infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara, iar DSP Timiș a început o anchetă epidemiologică, anunţă pressalert.ro.

Scandalul de la maternitatea Odobescu a început la sfârșitul lunii trecute, când au fost descoperite mai multe asistente infectate cu COVID 29. Cadrele medicale au reclamat lipsa materialelor de protecție. Ulterior, au mai fost confirmate ca fiind pozitive alte cadre medicale, rude ale acestora, aproape 20 de mame, dar și trei bebeluși născuți aici.

Ministrul Sănătății a anunțat, încă de la începutul lunii, o anchetă la Spitalul Municipal Timișoara și măsuri de urgență, dar, până acum, nu a luat nicio măsură în ciuda tuturor neregulilor descoperite de DSP Timiș.

Comentarii

comentarii