Acasă Administraţie Doi minori, tâlhăriţi de oamenii străzii în centrul Timişoarei

Doi minori, tâlhăriţi de oamenii străzii în centrul Timişoarei

230
DISTRIBUIȚI

suspecti

Doi minori din Timişoara au fost atacaţi noaptea trecută de doi oameni ai străzii care au reuşit să le fure telefoanele mobile. Adolescenţii au sesizat poliţiştii locali, care au reuşit să-i găsească pe vinovaţi.

Polițiștii locali care patrulează pe timp de noapte în zona centrală a orașului au fost sesizați de doi minori, de 17 și respectiv 16 ani, că în jurul orei 3.30 au fost deposedați prin violență de două telefoane mobile de către alte două persoane, la intersecția străzilor Sfântul Ioan cu C. Brediceanu. Polițiștii au început imediat căutarea persoanelor descrise de victime, pe traseul Piața 700, str. Gheorghe Lazăr, Parcul Botanic.

La scurt timp, oamenii legii au reținut persoanele suspecte: B. Daniel, de 23 de ani, cu domiciliul în Cernavodă, Constanța, și D. Marius, de 36 de ani, cu domiciliul în Săbăuani, județul Neamț. Cei doi se aflau între Parcul Botanic și calea ferată, unde se adăpostiseră într-un cort improvizat, loc în care a fost găsit și unul dintre telefoanele dispărute de la victime.

“Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie polițiștilor de la Secția 1. Locația în care au fost găsiţi urmează a fi permanent verificată până la asanarea definitivă”, au declara reprezentanţii Poliţiei Locale.

Comentarii

comentarii