Acasă Eveniment Două persoane rănite într-un grav accident pe DN6. A fost chemat elicopterul...

Două persoane rănite într-un grav accident pe DN6. A fost chemat elicopterul Smurd

DISTRIBUIȚI

Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc miercuri după-amiază pe DN6, în zona localităţii Cruşovăţ, la faţa locului fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

În accident au fost implicate două autoturisme şi un camion TIR, patru adulţi şi un copil având de suferit în urma evenimentului rutier.

Din cauza impactului, în unul dintre autoturisme o persoană a rămas încarcerată, fiind necesară intervenţia unui echipaj de specialitate pentru deblocarea victimei.

“Echipajul de pompieri a descarcerat victima, inconştientă, şi a predat-o echipajului medical de pe elicopterul SMURD. Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a preluat o a doua victimă, cu traumatisme la nivelul membrelor superioare”, a precizat sursa citată.

Celelalte trei persoane au fost evaluate de către personalul medical şi nu au necesitat transport la spital pentru îngrijiri suplimentare.

La faţa locului au intervenit trei ambulanţe, o autospecială cu modul de descarcerare şi prim-ajutor şi un elicopter SMURD.

Comentarii

comentarii