Acasă Actualitate Exces de zel al Poliției Locale, de Ziua Morților

Exces de zel al Poliției Locale, de Ziua Morților

DISTRIBUIȚI

Mai mulți șoferi sunt revoltați că polițiștii locali au făcut exces de zel chiar de Ziua morților, marți, 1 noiembrie, în zona cimitirului din Calea Șagului.

Șoferii spun că au fost amendați, fiindcă au parcat și în locuri nepermise, dar chiar nu sunt parcări așa de multe în preajma cimitirului și oamenii trebuiau să ajungă la mormintele cu flori și daruri de pomană. Șoferii susțin că polițiștii locali trebuiau să fie toleranți, în această zi specială. Nu trebuiau să îi amendeze. Nu șoferii sunt de vină că nu sunt locuri de parcare, în jurul cimitirului!

Ce spune Poliția Locală Timișoara?

În cursul zilei de 01.11.2022, a existat o sesizare telefonică din partea unui cetățean care a reclamat faptul că pe Calea Șagului, în stația de taxi, la intersecția cu strada Vulturilor, sunt oprite autoturisme ce nu prestează activitatea de taxi. Un echipaj s-a deplasat la față locului luând măsurile legale de aplicare a cinci autocolante și trei sancțiuni conform OUG 195/2002.

”Polițiștii locali au înțeles semnificația acestei zile foarte importante pentru timișoreni, motiv pentru care s-au aplicat sancțiuni decât în baza sesizărilor și doar acolo unde chiar a fost depășită orice limită a bunului simț (stații taxi, RATT, etc), dând dovadă de toleranță în raport cu miile de mașini parcate neregulamentar în zona cimitirelor”, este mesajul Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii