Acasă Sport FC Timişoara s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după 3-3 cu Myllykosken...

FC Timişoara s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după 3-3 cu Myllykosken Pallo-47

525
DISTRIBUIȚI

Echipa FC Timişoara s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 3-3 (0-3), cu formaţia finlandeză Myllykosken Pallo-47, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, FC Timişoara s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-1.
Golurile echipei Myllykosken Pallo-47 au fost marcate, joi, de Aijala ’18 şi Ricketts ’20, ’25. Pentru FC Timişoara au înscris Axente ’53, Zicu ’81 (la debutul la echipa bănăţeană) şi Cisovsky ’90+2.
La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori.
Tehnicianul echipei FC Timişoara, Vladimir Petrovici, a declarat, joi, după remiza cu Myllykosken Pallo-47, scor 3-3, că nu este deloc mulţumit de prestaţia fotbaliştilor săi, care au jucat în prima repriză de parcă nu ar fi făcut fotbal niciodată.
"Nici nu mai ştiu ce să spun după un asemenea meci. În primul rând jucătorii s-au relaxat şi au făcut exact ceea ce eu le-am spus să nu facă, înaintea acestui meci. Le-am spus că aceste partide sunt cele mai periculoase, pentru că intri prea relaxat în ele. În prima repriză am jucat de parcă niciodată nu am fi făcut fotbal. Apărarea a fost catastrofală. La pauză, le-am spus jucătorilor că nu avem nimic de pierdut şi că jucăm să vedem ce iese. Nu sunt deloc mulţumit de ceea ce am văzut astăzi şi singurul lucru care mă face fericit este faptul că am obţinut caliificarea în turul următor", a spus Petrovici.
Vladimir Petrovici consideră că FC Timişoara trebuie să muncească mai mult pentru a ajunge unde doreşte. "Sunt conştient ce ar fi însemnat o eliminare în această seară", a menţionat el.
Tehnicianul a subliniat că nu şi-a certat jucătorii la pauză, când erau conduşi cu 3-0. "Nu i-am certat la pauză şi nu am vrut să ţip la ei, pentru că nu acest lucru ar fi făcut bine echipei. I-am încurajat pentru că mai aveam de jucat o repriză", a adăugat Petrovici.
El a declarat că fostul jucător dinamovist Ianis Zicu, care a debutat cu gol, joi, la FC Timişoara, încă nu este în cea mai bună formă: "Vom vedea ce încredere va căpăta prin acest gol, însă el nu este refăcut complet şi mai are mult de recuperat".
Petrovici a concluzionat spunând că publicul prezent la meciul cu MyPa a fost excepţional şi merită mai mult, având în vedere modul în care s-a manifestat.
Sursa: Mediafax
 

Comentarii

comentarii