Acasă Sport Hagi, prezent la finala Cupei „Hagi” de la Timişoara

Hagi, prezent la finala Cupei „Hagi” de la Timişoara

DISTRIBUIȚI

HagiGheorghe Hagi vine duminică la Timişoara pentru a urmări viitoarele talente. El va asista la finala zonală a cupei care îi poartă numele. În mini-turneul organizat la Liceul Sportiv din Timişoara se întâlnesc cele şase câştigătoare ale fazelor locale ale Cupei “Hagi” la fotbal. Turneul naţional, ajuns în acest an la cea de-a doua ediţie, este destinat copiilor de până la 12 ani.

Luptă pentru cupa „Regelui”…

Echipele care se vor înfrunta sâmbătă şi duminică, la Timişoara sunt: ACU Arad, FC Şcolar Reşiţa, CS Jiul Petroşani, CS Turnu-Severin, Pandurii Târgu Jiu şi LPS Banatul Timişoara.
Acestea vor fi împărţite în două grupe a câte trei formaţii fiecare.
Primele partide vor începe sâmbătă de la ora 9.30, în ambele grupe.
Ultimul meci al zilei se va disputa de la ora 17. Primele două clasate din fiecare grupă vor juca sâmbătă, de la ora 10, semifinalele. Marea finală, la care va asita şi Gheorghe Hagi, va avea loc duminică, de la ora 16.
Meciurile de la Liceul Sportiv se vor juca pe teren de 60/40 metri, în două reprize a câte 25 de minute fiecare. Gheorghe Hagi va premia imediat după finală echipa câştigătoare, care se va califica direct la faza naţională.

Comentarii

comentarii