Acasă National Începe Gala Societăţii Civile: ONG-urile din Timişoara se pot înscrie la concurs

Începe Gala Societăţii Civile: ONG-urile din Timişoara se pot înscrie la concurs

225
DISTRIBUIȚI

gala societatii civile

Organizaţiile societăţii civile din Timişoara sunt invitate să îşi înscrie proiectele non-profit implementate în 2013, în perioada 27 februarie – 25 martie, la cea de-a XII-a ediţie a Galei Societăţii Civile, pe www.galasocietatiicivile.ro.

„După ediția de anul trecut, care s-a bucurat de un număr record de înscrieri, anul acesta avem așteptări foarte mari. Sperăm să vedem cel puțin la fel de multe proiecte, cel puțin la fel de relevante, eficace și originale prin soluțiile propuse în implementare, iar juriului să îi fie la fel de greu să aleagă câștigătorii pentru fiecare secțiune. Această evoluție pozitivă din ultimii ani ne bucură și ca organizatori ai celui mai mare proiect dedicat exclusiv promovării activității sectorului non-profit din România, dar mai ales ca cetățeni a căror speranță în viitor crește, avem onoarea să premiem an de an cele mai bune proiecte ale sectorului non-profit aplaudate la scenă deschisă de către publicul larg”, a declarat Florentina Loloiu, director Programe Gala Societății Civile.

Cele 17 secţiuni ale competiţiei sunt: 

Categoria A: Educaţie, Învăţământ, Cercetare; Artă şi cultură; Apărarea drepturilor individuale-colective; Comportament civic şi participare publică; Sănătate; Incluziune socială; Servicii de asistenţă socială; Protecţia mediului; Dezvoltare economică şi socială

Categoria B: Proiecte şi campanii de voluntariat; Proiecte pentru tineret

Categoria C: Buget – Eficienţă; Impact; Durabilitate; Originalitate

Categoria D: Proiecte şi campanii de CSR; Programe.

Evaluarea proiectelor se va desfășura în perioada 2 aprilie – 12 mai 2014. Cele mai bune propuneri vor fi anunţate în cadrul Festivităţii de premiere a Galei Societăţii Civile, care va avea loc la începutul lunii iunie, în Bucureşti.

Iniţiată în anul 2002, de-a lungul celor unsprezece ediţii ale Galei Societăţii Civile, au fost înscrise în competiţie peste 1.500 de proiecte, semnate de către organizaţii non-profit, neguvernamentale, grupuri de iniţiativă sau persoane fizice din întreaga ţară.

Comentarii

comentarii