Acasă Actualitate Legea învățământului preuniversitar România educată, în dezbatere la Colegiul Bănățean Timișoara

Legea învățământului preuniversitar România educată, în dezbatere la Colegiul Bănățean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Miercuri 17 august, de la ora 10.00, la Colegiul Național Bănățean Timișoara, Sindicatul din Învățământul Preuniversitar Timiș și Sindicatul Independent al Învățământului Preuniversitar Timiș organizează o dezbatere, privind noua lege a învățământului preuniversitar România educată.

Prof. Virgil Popescu a spus că vor fi prezentate principalele puncte de vedere ale organizațiilor și instituțiilor cu activitate în domeniul educației.

La acest eveniment sunt așteptate să participe organizații și instituții cu preocupări în organizarea și desfășurarea educației în județul Timiș, precum și, în număr limitat, persoane care doresc să urmărească aceste prezentări în cadrul publicului.

Organizațiile și instituțiile invitate vor avea, fiecare, un număr de trei locuri la masa rotundă, putând beneficia și de un număr de participanți în public.

Scopul este realizarea unei forme finale a legii învățământului preuniversitar care să sprijine o educație de calitate în unitățile de învățământ preuniversitar – spune prof. Virgil Popescu.

 

Comentarii

comentarii