Acasă Sport Leii din Banat primesc vizita croaților de la KK Zabok, la Timișoara

Leii din Banat primesc vizita croaților de la KK Zabok, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Echipa SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara de baschet joacă sâmbătă, 12 noiembrie, la ora 19,00, primul meci din returul Alpe Adria Cup – Grupa D. Leii din Banat primesc vizita croaților de la KK Zabok, la sala Constantin Jude.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara este lider cu trei victorii din trei partide (6 puncte), urmată de Spisski Rytieri – 5 puncte (din 3 jocuri), de Rogașka și Zabok – 4 puncte, dar din 4 partide.

Un succes al alb-violeților, sâmbătă, ar face ca formațiile din Slovenia și Croația să nu mai poată ajunge din urmă Timișoara, care astfel și-ar asigura unul dintre primele două locuri, cele ce duc în sferturile de finală.

„Cunoaștem foarte bine adversarii, chiar dacă au antrenor nou și doi jucători noi, le-am urmărit ultimele cinci-șase meciuri. Sigur, nu sunt în forma pe care și-o doresc, dar ne așteaptă un meci greu, căci pentru ei este ultima șansă de calificare. Noi ne dorim să câștigăm, să continuăm seria de victorii din tur.

Va fi un test important, căci vine după o perioadă de pauză, generată de meciurile echipei naționale și înaintea unei serii de partide dificile în campionat”

Nenad Markovic, antrenor secund SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Echipa noastră va fi lipsită la acest joc de antrenorul principal Dragan Petricevic, care este la lotul național în calitate de selecționer, și de extrema Edward Petrescu, convocat pentru meciurile din precalificările la Euro 2025.

În plus, există câteva probleme medicale pe care staff-ul medical speră să le rezolve până la ora meciului.

Intrarea va fi liberă, sâmbătă, la partida Timișoara – Zabok.

 

 

Comentarii

comentarii