Acasă Administraţie Lucrări pe strada Constantin Prezan în Timișoara. Spălarea rețelelor de apă în...

Lucrări pe strada Constantin Prezan în Timișoara. Spălarea rețelelor de apă în Remetea și Bogda. Ce trebuie să facă cetățenii?

506
DISTRIBUIȚI

În zilele următoare, Aquatim va spăla și igieniza rețelele de distribuție și rezervoarele de înmagazinare în mai multe localități din Timiș. Ca urmare, pe 12 și 13 iulie, între orele 9-16, se va întrerupe alimentarea cu apă în Remetea Mică.

De asemenea, în intervalul 14-16 iulie, zilnic între orele 9-16, se va opri apa în Bogda.

Luni, 12 iulie, în Timișoara, între orele 9-18, la intersecția străzilor Mareșal Constantin Prezan și Florin Medeleț se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare și extindere la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei către consumatorii de pe străzile Mareșal Constantin Prezan, Florin Medeleț și Mureș, porțiunea dintre străzile Claude Debussy și Victor Gaga.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

GM.

 

 

Comentarii

comentarii