Acasă Actualitate Mai multe programe TV pentru abonaţii UPC Digital

Mai multe programe TV pentru abonaţii UPC Digital

DISTRIBUIȚI

UPC România continuă să-şi extindă grila digitală de programe prin lansarea, începând cu data de 1 februarie 2010, a două noi canale TV în format High Definition, precum şi a pachetului CineStar ce conţine 3 canale TV de filme.
UPC România oferă, pentru abonaţii săi la serviciul de televiziune digitală prin cablu, două noi programe de televiziune în format High Definition: National Geographic Channel HD şi Sport.ro HD. Aceste canale TV vor fi disponibile la nivel naţional începând cu data de 1 februarie 2010, pentru toţi clienţii care se abonează la HD şi se adaugă programelor deja disponibile în format high definition: TVR HD, PRO TV HD, HBO HD, Eurosport HD, History HD şi Fashion TV HD.
Aceste două noi canale se adaugă grilei de programe deja existentă, care se extinde astfel la 119 canale TV, UPC România fiind operatorul cu cea mai largă ofertă de programe TV pentru platforma digitală.
„Prin extinderea pachetului UPC HD, ne respectăm promisiunea făcută clienţilor noştri – aceea de a le oferi conţinut de calitate la cele mai înalte standarde tehnice şi la cele mai accesibile preţuri de pe piaţă.” declarat Silvia Tomaschek, Video Product Manager, UPC România.
Lansată la începutul lunii octombrie 2009, televiziunea HD a devenit în scurt timp una dintre cele mai populare servicii oferite de UPC România, datorită caracteristicilor sale: cele mai clare imagini, rezoluţii de până la cinci ori mai mari decât la televiziunea standard sau sunet asemănător cu cel din cinematografe.

CineStar – pachetul de filme de 5 stele

UPC România introduce la data de 1 februarie un pachet suplimentar pentru toţi clienţii săi la serviciul de televiziune digitală, pachetul CineStar, care conţine 3 canale TV de filme, pentru numai 8 lei (fără TVA).
Pachetul CineStar oferă cele mai multe şi îndrăgite producţii din cele mai reprezentative genuri – acţiune, comedie, romantic şi cuprinde următoarele programe TV: CineStar – o selecţie specială de producţii, cu un casting de excepţie şi multe premii: „Candy”, „Savage Grace”, The Pianist”, Kinsey”, Spiderman 3”, „My Blueberry Nights”; ActionStar – cele mai noi filme de aventuri şi spionaj, cele mai antrenante thriller-e şi filme de groază: „War”, „Crank 2”, „Texas Chainsaw Massacre”, „Yamakasi”, „Flyboys”, „Heat”, „Frequency”; ComedyStar – cele mai spumoase comedii: „Housesitter”, „Evolution”, „The Bachelor”, „Home Fries”, „Switch”, „Bowfinger”
Pachetul CineStar poate fi adăugat la orice pachet UPC Digital TV – Small, Medium sau Large.
“Ne bucurăm să anunţăm extinderea grilei de programe pentru abonatii noştri la televiziunea digitala prin cablu. Periodic, analizăm solicitările clienţilor noştri şi îmbunătăţim structura programelor astfel încât grila de programe pe care o propunem clienţilor să fie în pas cu schimbările de pe piaţa din România şi cu preferinţele clienţilor noştri”, a adăugat Silvia Tomaschek.
 

Comentarii

comentarii