Acasă Actualitate Mașina unui fost membru al AUR Timiș, cuprinsă de flăcări, la jumătate...

Mașina unui fost membru al AUR Timiș, cuprinsă de flăcări, la jumătate de ora după ce a plecat de la un service – video

DISTRIBUIȚI

Marcel Fonta, fost membru AUR Timiș, până în urmă cu câteva săptămâni, când și-a dat demisia, a fost sâmbătă, 6 aprilie, implicat într-un incident periculos, care putea să aibă urmări grave.

Aflat la volanul autoturismului sau, un Mercedes C Class, politicianul a simțit, la un moment dat, un miros persistent de fum, iar în clipa imediat următoare a văzut flăcări pe capotă. A avut inspirația să-și scoată mașina în afara șoselei și să se pună la adăpost în cazul în care incendiul putea provoca o explozie iminentă.

În tentativa de a limita proporțiile dezastrului, a pus mâna pe un stingător, și ajutat de mai mulți șoferi care i-au sărit in ajutor, incendiul a fost stins înainte ca întreg vehiculul să devină o torță.

“Se pare că e vina mecanicilor de la service-ul din Timișoara care i-au făcut revizia! Au uitat să pună bușonul la ulei. Proprietarul mașinii a chemat un expert, pentru a stabili cu exactitate cauzele incendiului, care s-a declanșat la circa jumătate de oră de la ieșirea din service. În cazul în care cei responsabili de acest incident nu vor înțelege să plătească daunele, cu siguranță se va ajunge în instanță”, a declarat, pentru impactpress.ro, avocatul politicianului.

.

.

.

.

Comentarii

comentarii