Acasă Actualitate Mijloacele de transport în comun de pe liniile E1 și L18 vor...

Mijloacele de transport în comun de pe liniile E1 și L18 vor circula deviat

DISTRIBUIȚI

troleibuz 18 Timisoara RATTMijloacele de transport în comun de pe liniile E1 și L18 vor circula deviat, începând cu data de 07.03.2022, din cauza lucrărilor de termoficare ce vor avea loc pe strada Liege.

Expres 1 (tur-retur): pe traseul existent între Pod Calea Șagului şi Calea Torontalului până la intersecția cu strada Liege, după care intră pe Calea Torontalului, până la intersectia  cu strada  Grigore Alexandrescu – Strada Grigore Alexandrescu – Calea Aradului și revine pe traseul existent până la capătul de linie stația „Tzara”. Pe traseul deviat se vor folosi perechile de stații existente aferente liniei Expres 6: „Vox Park” și „Alexandrescu”, cât și stația „Torontalului” aferentă liniei E6. Vor fi suspendate stațiile „Piata Verde”, „Liege” și perechea de stații ăU.T.T.”.

L18 (tur-retur) – pe traseul existent, între capătul de linie „Barițiu” și Piața Consiliul Europei, după care circulă deviat pe traseul Calea Aradului – capăt de linie stația „Agronomie” (traseu suprapus cu traseul liniei   L17). Pe traseul deviat   se vor folosi perechile de stații aferente liniei L17: „DaciaService”/„Remus Radulet”, „Liege”, „U.T.T.” și stația de capăt „Agronomie”. Vor fi suspendate stațile: „Piata Verde”, „Torontalului” și „Miresei”

Comentarii

comentarii