Acasă Sport Mircea Bolba, fost jucător de la Politehnica Timișoara și Steaua, a murit....

Mircea Bolba, fost jucător de la Politehnica Timișoara și Steaua, a murit. Fusese diagnosticat cu COVID

5249
DISTRIBUIȚI

Mircea Bolba s-a stins din viață azi noapte la doar 59 de ani. Bolba era extrem de iubit de sătmăreni. El și-a început și încheiat cariera la Olimpia Satu Mare, formație la care a revenit în postura de antrenor.

Una dintre cele mai frumoase perioade din cariera de jucător le-a petrecut la Poli Timișoara, pentru care a evoluat în perioada 1984-1987, marcând 49 de goluri în 74 de apariții în primele două eșaloane.

În cariera de jucător, a mai trecut pe la ASA Târgu Mureș, FC Bihor, Evagoras Paphos (Cipru), Armătura Zalău și Inter Sibiu.

După retragere, a urmat calea antrenoratului, pregătindu-le, de-a lungul anilor, pe Unirea Dej, Olimpia Satu Mare II, Olimpia Satu Mare, Turul Micula, FC Maramureș, Silvania Șimleu Silvaniei sau Someșul Dej.

Mircea Bolba a făcut parte din echipa națională de tineret a României, care s-a clasat pe locul 3 la Campionatul Mondial pentru Tineret – ediția Australia 1981, câștigând finala mică împotriva echipei Angliei, prin golul înscris de hunedoreanul Romulus Gabor.

Conform site-ului realitateasportiva.net, fostul fotbalist era internat de mai multe săptămâni într-un spital din Baia Mare din cauza problemelor de sănătate, iar între timp a fost depistat pozitiv și cu COVID-19. Din păcate, pentru fostul antrenor al celor de la Olimpia Satu Mare nu s-a mai putut face nimic, astfel că s-a constatat decesul acestuia.

Comentarii

comentarii